Зеленський прокоментував продаж готелю «Дніпро»

Читать на русском
Зеленський очікує приватизації інших об'єктів, які належали Державному управлінню справами, та приватизації великих промислових підприємств.

Президент Володимир Зеленський очікує приватизації інших об'єктів, які належали Державному управлінню справами, та приватизації великих промислових підприємств.

Про це він написав у Facebook.

Велика приватизація продовжиться після COVID-19 – ЗеленськийВелика приватизація в Україні. Президент Володимир Зеленський розповів про хід малої, середньої, а також великої приватизації в країні.

За його словами, усі отримані від продажу кошти будуть спрямовані до держбюджету.

«Очікую, що найближчим часом так само успішно будуть приватизовані інші об’єкти, що належали ДУС. Також сподіваюся на старт приватизації великих промислових підприємств, яка усуне корупцію в державному секторі, зменшить збитки держбюджету та стане ще однією цеглинкою в побудові успішної̈ та процвітаючої України», - написав Зеленський.

Нагадаємо, сьогодні Фонд держмайна провів аукціон з продажу столичного готелю «Дніпро» - готель продали за 1 млрд 111 мільйонів 222 тисячі 22 гривні ТОВ «Смартленд».

Нагадаємо, на пресконференції в травні Зеленський пообіцяв, що велика приватизація триватиме після COVID-19.

У березні 2020-го Фонд держмайна відтермінував велику приватизацію, посилаючись на нестабільну ситуацію на фінансових ринках через пандемію COVID-19.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: