Замначальника військового ліцею імені Богуна попався на хабарі

Читать на русском
Заступника начальника Київського військового ліцею імені Івана Богуна затримали на отриманні хабаря. Чиновник вимагав 5 тисяч доларів за вступ до навчального закладу.
ssu.gov.ua

Заступника начальника Київського військового ліцею імені Івана Богуна затримали на отриманні хабаря. Чиновник вимагав 5 тисяч доларів за вступ до навчального закладу.

Про це повідомляє пресслужба Служби безпеки України.

Найбільші хабарі: хто брав, за що давали та чим закінчилися кримінальні справиНе тільки Холодницькому та Ситнику пропонували мільйонні хабарі. За які вигоди високопосадовців намагались випробовувати великими грошима? Хто взяв, а хто не спокусився?

За вказану суму заступник начальника обіцяв мешканці Києва зарахувати на навчання до ліцею її родича. СБУ затримала чиновника в його службовому кабінеті під час отримання частини хабаря в розмірі 2,5 тисячі доларів.

Правоохоронці за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) УКУ.

Зараз чиновник був поміщений в гауптвахту Центрального управління Військової служби правопорядку. Вирішується питання про повідомлення йому про підозри і тривають слідчі дії.

Раніше суд заарештував підполковника СБУ, якого зловили на хабарі.

Також нагадаємо, співробітники СБУ затримали на хабарі колишнього банкіра.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: