В уряді відзвітували про розвиток туристичної галузі в Україні

Читать на русском
Мінкульт спільно з міжнародними експертами сформувало дорожню карту розвитку туризму, яка ляже в основу стратегії розвитку туризму та курортів.

Міністерство культури та інформаційної політики України спільно з міжнародними експертами сформувало дорожню карту розвитку туризму, яка ляже в основу стратегії розвитку туризму та курортів.

Про це повідомив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко, якого цитує пресслужба президента.

Олександр ТкаченкоМіністр культури та інформаційної політики України
Ткаченко у програмі уряду обіцяє забезпечити розвиток державно-приватного партнерства в туризміСказано 12 червня 2020 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Стратегічними завданнями (дорожньої карти. – ред.) є запровадження системи туристичної статистики, новий законопроект про туризм, який уже розроблено, вдосконалення системи управління галуззю, діджиталізація, створення реєстру суб’єктів туристичної діяльності», - пояснив Ткаченко.

Міністр нагадав, що спільно з обласними державними адміністраціями ведеться робота з формування туристичних маршрутів у регіонах. Також триває робота над створенням багатомовного порталу Visit Ukraine.

Також міністр закордонних справ Дмитро Кулеба повідомив, що уряд активно працює над питанням лібералізації візового режиму для туристів з Китаю та Індії. Президент наголосив, що лібералізацію треба провести якомога швидше.

Нагадаємо, раніше Зеленський підписав закон про підтримку культури.

Крім того ми писали, чи виграє від внутрішнього туризму українська економіка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: