У Держтуризмі радять уникати пляжів Одеси

Читать на русском
Відпочинок в Одесі влітку 2020 року. У Держтуризмі радять відпочивальникам уникати міських пляжів і вибирати менш людні місця.
comments.ua

Глава Державного агентства з розвитку туризму Мар'яна Олеськів рекомендує замість пляжів Одеси обирати місця відпочинку за містом - де менше скупчення людей.

Про це глава Держтуризму заявила в інтерв'ю РБК-Україна, опублікованому 2 липня.

В Одесі небезпечно купатися на п'яти пляжахПляжі Одеси. Експерти провели аналіз морської води в Одесі і Одеській області. На п'яти пляжах вода не відповідала всім епідвимогам.

«Я б радила замість пляжів Одеси придивитися до місць відпочинку за містом. Треба дивитися, де менше людей. Це може бути відпочинок на річках, озерах, водосховищах, у горах. Тут стане в пригоді порада подорожувати маловідомими, але не менш цікавими, ніж місця масового туризму, куточками країни», – зазначила вона.

При цьому Олеськів нагадала, що коронавірус нікуди не подівся і потрібно дотримуватися вимог карантину.

«Зараз, як і раніше, під час подорожей в умовах карантину треба носити маску в приміщеннях. Треба, як і раніше, уникати скупчень людей», - додала вона.

Нагадаємо, глава МОЗ Максим Степанов заявив, що масове ігнорування карантину в Одесі може спричинити новий спалах коронавірусу.

За минулу добу коронавірус в Україні виявили у 889 осіб.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: