Президент змінив голову Нацкомісії у справах ЮНЕСКО

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський змінив голову Національної комісії України у справах ЮНЕСКО. Указ набув чинності з 14 липня.

Президент України Володимир Зеленський змінив голову Національної комісії України у справах ЮНЕСКО. Указ набув чинності з 14 липня.

Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

Так, Зеленський звільнив з посади голови Нацкомісії Сергія Кислицю, а на його місце призначив першого заступника міністра закордонних справ Еміне Джапарову.

Зеленський за час президентства випустив понад 90 відеозвернень до українцівВолодимир Зеленський за час президентства записав 92 відеозвернення до українців. Найпопулярніша тема – коронавірус.

«Призначити Джапарову Еміне Айяровну - першого заступника міністра закордонних справ України - головою Національної комісії України у справах ЮНЕСКО, увільнивши від виконання цих обов'язків Сергія Кислицю», - йдеться в указі №272/2020.

Відзначимо, що Національна комісія України у справах ЮНЕСКО здійснює координацію співпраці національних інститутів з ЮНЕСКО. Нацкомісія створена в березні 1996 року за указом другого президента України Леоніда Кучми.

Раніше Зеленський підтримав посилення покарань за п'яне водіння.

Також нагадаємо, в ЮНЕСКО заявляють про погіршення ситуації в окупованому Криму.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: