У Чорногорії уточнили правила в'їзду для українців

Читать на русском
Українцям дозволено в'їзд до Чорногорії без додаткових обмежень в зв'язку з епідемією COVID-19 тільки в разі прибуття повітряним транспортом.
discovery.zp.ua

Влада Чорногорії прийняла рішення, що для громадян України і Білорусі буде діяти особливий порядок перетину кордону.

Про це повідомляє «Балканський оглядач».

Подорожі за кордон: як перевірити, куди дозволено в’їзд та транзит для українцівКого впустять до ЄС, що вимагає Туреччина після прильоту, які країни дозволяють українцям пересуватися транзитом?

«Відтепер українцям і білорусам дозволено в'їзд до Чорногорії без додаткових обмежень в зв'язку з епідемією COVID-19 тільки в разі організованого прибуття повітряним транспортом на умовах, передбачених Міністерством сталого розвитку та туризму», - йдеться в повідомленні.

Це означає, що для пасажирів авіарейсів з України та Білорусі наявності тестів не потрібно, тоді як мандрівникам, що прямують до Чорногорії наземним транспортом, потрібно мати свіжий (зроблений не пізніше ніж за 72 години до перетину кордону) негативний тест на коронавірус.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Чорногорія спростила в'їзд для українців після того, як уряд країни вніс Україну до «зеленого списку».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: