Чорногорія спростила в'їзд для українських туристів

Читать на русском
Для туристів з України дозволено в'їзд до Чорногорії без необхідності мати негативний тест на коронавірус.
discovery.zp.ua

Уряд Чорногорії вніс Україну до списку країн «зеленої зони». Це означає, що українцям дозволено в'їзд до Чорногорії без необхідності мати негативний тест на коронавірус.

Про це йдеться в повідомленні Інституту громадського здоров'я Чорногорії.

Подорожі за кордон: як перевірити, куди дозволено в’їзд та транзит для українцівКого впустять до ЄС, що вимагає Туреччина після прильоту, які країни дозволяють українцям пересуватися транзитом?

Нові правила в'їзду почали діяти з сьогоднішнього дня, 8 липня. Всього в список країн «зеленої зони» Чорногорії потрапили 50 країн.

Нагадаємо, раніше українці могли потрапити до Чорногорії тільки при наявності негативного ПЛР-тесту на коронавірус. А з 30 червня також був потрібний тест на антитіла.

На минулому тижні МОЗ України внесло Чорногорію до списку країн «червоної зони». Тобто, після повернення до України з цієї країни необхідно проходити двотижневу самоізоляцію.

У МЗС повідомляли, що на сьогодні українські громадяни можуть в'їхати на територію 23 країн, при цьому в деяких необхідна віза. Також залишаються вимоги до карантинних правил.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: