ЄСПЛ вивчає позов Нідерландів проти Росії

Читать на русском
Європейський суд з прав людини отримав позов уряду Нідерландів до Росії у справі про авіакатастрофу рейсу MH17. На даний момент позов вивчається.
Фото - strasbourgobservers.com

Європейський суд з прав людини отримав позов уряду Нідерландів до Росії у справі про авіакатастрофу рейсу MH17. На даний момент позов вивчається.

Про це повідомляє DW.

Катастрофа «Боїнга» MH17: що обіцяли українські політики«Слово і Діло» підготувало огляд обіцянок українських чиновників, які робили заяви щодо краху Boeing MH17.

За словами прес-аташе суду Дені Ламбер, документ вже знаходиться в ЄСПЛ. Представники суду вивчають його вміст.

Згідно з міжнародними правилами ЄСПЛ, після отримання скарги суд повинен негайно сповістити про нього другу сторону. Після цього будуть призначені судді, які розглядатимуть справу, і відповідач може подати свої письмові зауваження

Нагадаємо, сьогодні уряд Нідерландів заявив, що подає проти Росії позов до Європейського суду з прав людини через її причетність до збиття літака MH17 у липні 2014 року на Донбасі.

9 березня в Гаазі розпочався судовий процес у справі про авіакатастрофу малазійського Boeing 777 на Донбасі у 2014 році, в результаті якої загинули 298 осіб. У катастрофі звинувачуються росіяни Сергій Дубинський, Ігор Гіркін та Олег Пулатов, а також громадянин України Леонід Харченко. Жоден із них не прибув на перше засідання.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: