Бойовики обстріляли з міномета українських захисників: є поранені

Читать на русском
Поблизу Новолуганського бойовики обстріляли з міномета українських захисників, внаслідок цього двоє бійців Об’єднаних сил України отримали осколкові поранення.
Фото - штаб ООС.

Поблизу Новолуганського бойовики обстріляли з міномета українських захисників, внаслідок цього двоє бійців Об’єднаних сил України отримали осколкові поранення.

«10 липня збройні формування Російської Федерації вкотре порушили режим припинення вогню, обстрілявши українських захисників поблизу Новолуганського. Противник застосував міномет калібру 82 мм. Одна міна потрапила в траншею, осколками поранило двох захисників України, які несли службу на спостережному посту. Їх евакуювали до лікувального закладу. Російські загарбники, цілеспрямовано першими відкриваючи вогонь по позиціях наших захисників, вкотре підтвердили своє небажання дотримуватись існуючих мирних домовленостей», - інформує пресслужба ООС.

Динаміка обстрілів сил ООС: 263 порушення режиму припинення вогню в червніУ зоні ООС за минулий місяць було зафіксовано 263 обстріли з боку бойовиків. Загинули четверо українських військових.

Як ми писали, очільник Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Яшар Халіт Чевік заявив, що кількість військової техніки біля лінії зіткнення збільшилася в 5 разів.

Також стало відом, що на Донбасі через блокування бойовиків працює тільки один КПВВ.

Нагадаємо, Кабмін дозволив не проходити самоізоляцію приїжджим з-за кордону або з ОРДЛО тільки в тому випадку, якщо людина здасть ПЛР-тест на коронавірус і він буде негативним.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: