У ДСНС уточнили кількість загиблих внаслідок пожежі на Луганщині

Читать на русском
Внаслідок лісових пожеж на Луганщині станом на ранок середи, 8 липня, офіційно підтверджено загибель чотирьох людей, ще одна людина вважається зниклою безвісти.
пресслужба ДСНС

Внаслідок лісових пожеж на Луганщині станом на ранок середи, 8 липня, офіційно підтверджено загибель чотирьох людей, ще одна людина вважається зниклою безвісти.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

«За уточненими даними, під час гасіння пожежі виявлено тіла 4 загиблих осіб та 9 осіб (з них 2 дітей) госпіталізовано», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що рятувальники евакуювализ житлових будинків с. Смолянинове та дачного кооперативу «Вовче озеро» 30 осіб (з них 13 дітей) та 30 осіб відселено.

До гасіння залучено 1 тис. 125 чоловік та 201 одиниця техніки, з них від: ДСНС 638 чоловік особового складу та 140 одиниць техніки в тому числі 2 літаки АН-32П.

На місці пожежі розгорнуто оперативний штаб, пункт життєзабезпечення, працює оперативна група ДСНС.

Раніше стало відомо, що вночі 8 липня у реанімації помер чоловік, якого шпиталізували з термічними опіками. Таким чином кількість загиблих унаслідок пожеж у Луганській області зросла.

Нагадаємо, у Держслужбі з надзвичайних ситуацій повідомляли про 5 загиблих. Міністерств внутрішніх справ, утім, говорило про попередньо шістьох загиблих.

Як відомо, лісова пожежа в Луганській області спалахнула 6 липня. Вогонь охопив близько 85 гектарів Боровського й Охтирського лісництв у Новоайдарському районі.

Через сильний вітер вогонь дійшов до житлового сектору.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: