Лісова пожежа в Луганській області досягла житлових кварталів, людей евакуюють

Читать на русском
Лісова пожежа в Луганській області вдень 7 липня досягла житлових кварталів. Рятувальники евакуюють мешканців двох селищ.
facebook Сергій Шахов

Масштабна лісова пожежа в Луганській області, яка виникла 6 липня, сьогодні досягла населеного пункту Вовче і Смолянинове.

Про це повідомили в пресслужбі ГУ ДСНС у Луганській області.

У Дніпрі сталася масштабна пожежа: горів сухостійВ Амур-Нижньодніпровському районі міста Дніпро в понеділок вдень, 6 липня, стався спалах сухостою поблизу садового товариства.

Згідно з повідомленням через сильний вітер вогнища пожежі поширилися з лісу до житлового сектору селищ Вовче і Смолянинове Новоайдарського району.

«Зараз відбувається евакуація жителів цих населених пунктів. На місці працюють 210 осіб особового складу та 47 одиниць пожежної техніки ДСНС у Луганській області. На допомогу їм прибули рятувальники з Донецької області (71 людина особового складу та 11 одиниць пожежної техніки)», – сказано в повідомленні.

Незабаром до ліквідації пожежі приєднаються також харківські й полтавські рятувальники, додали в ДСНС.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що пожежа в Луганській області спалахнула 6 липня. Вогонь охопив близько 85 гектарів Боровського й Охтирського лісництв у Новоайдарському районі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: