Нові дані про загиблих через пожежі на Луганщині

Читать на русском
Вночі 8 липня у реанімації помер чоловік, якого шпиталізували з термічними опіками. Таким чином кількість загиблих унаслідок пожеж у Луганській області зросла.
Фото- ДСНС.

Вночі 8 липня у реанімації помер чоловік, якого шпиталізували з термічними опіками. Таким чином кількість загиблих унаслідок пожеж у Луганській області зросла.

Про це повідомив представник омбудсмена у Луганській та Донецькій областях Павло Лисянський.

Лісові пожежі на Луганщині: шпиталізовано майже 30 осіб28 людей постраждали через лісові пожежі в Луганській області. З них 17 дітей. Вчора через сильний вітер вогонь дійшов до житлового сектору селищ Вовче і Смоляниново.

«Чоловік 1962 року народження, який був у важкому стані та перебував в реанімації з термічними опіками, сьогодні о 3:00 помер», — написав Лисянський.

Нагадаємо, раніше у Держслужбі з надзвичайних ситуацій повідомляли про 5 загиблих. Міністерств внутрішніх справ, утім, говорило про попередньо шістьох загиблих.

Також у ДСНС повідомили, що станом на 8:00 8 липня на території Новоайдарського району спостерігаються окремі осередки горіння лісових масивів поблизу сіл Смолянинове, Капітанове та Воронове.

Рятувальники евакуювали 30 людей, зокрема 13 дітей, з села Смолянинове та дачного кооперативу «Вовче озеро» та відселили 30 людей.

Під час гасіння пожежі виявлено тіла 3 загиблих осіб.

Пожежа знищила 23 житлові будинки та пошкодила ще 36 у Смоляниновому, а також знищила 80 дачних будинків у «Вовчому озері».

Як відомо, лісова пожежа в Луганській області спалахнула 6 липня. Вогонь охопив близько 85 гектарів Боровського й Охтирського лісництв у Новоайдарському районі.

Через сильний вітер вогонь дійшов до житлового сектору.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: