Україна вийшла ще з однієї угоди у рамках СНД

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський підписав указ про вихід України з Угоди про створення Ради керівників підрозділів фінансової розвідки держав-учасниць СНД.
Офіс президента

Президент Володимир Зеленський підписав указ про вихід України з Угоди про створення Ради керівників підрозділів фінансової розвідки держав-учасниць СНД.

Про це повідомляє пресслужба ОПУ.

«Вийти з Угоди про створення Ради керівників підрозділів фінансової розвідки держав - учасниць Співдружності Незалежних Держав, учиненої 5 грудня 2012 року в м. Ашгабаті», - йдеться у законі.

Одночасно Зеленський доручив МЗС повідомити виконавчий комітет СНД про вихід України із зазначеної угоди.

У тексті документу Зеленський посилається, зокрема, на статтю 8 Угоди, згідно якої, кожен її учасник має право вийти з неї, повідомивши про свій намір не пізніше ніж за 6 місяців до дати виходу.

Раніше повідомлялося, що Україна планує вийти з угоди про співробітництво держав-учасниць СНД у створенні, використанні та розвитку міждержавної мережі інформаційно-маргетингових центрів для просування товарів і послуг на національні ринки.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський підписав указ про вихід України з угоди про заходи щодо забезпечення покращання розрахунків між господарськими організаціями держав - учасниць СНД.

Раніше Кабінет міністрів уже припинив дію низки угод, підписаних у межах СНД.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: