В Ізраїлі запроваджують нові карантинні заходи

Читать на русском
Ізраїль знову запровадить обмеження на кількість учасників зборів через зростання числа заражень коронавірусною хворобою в країні.
focus.ua

Ізраїль знову запровадить обмеження на кількість учасників зборів через зростання числа заражень коронавірусною хворобою в країні.

З такою заявою виступив в четвер увечері прем'єр-міністр єврейської держави Біньямін Нетаньяху в ході спеціального звернення, трансляцію якого здійснювали основні канали ізраїльського ТБ.

«У барах і клубах, а також залах урочистостей кількість присутніх буде обмежено до 50 осіб, будинки - до 20 осіб», - сказав Нетаньяху.

Він пояснив, що стосовно обмеження кількості відвідувачів ресторанів рішення буде ухвалено пізніше. Ізраїльське державне радіо Kan зазначає, що нові карантинні заходи вже затверджені урядовою комісією з протидії коронавірусу і наберуть чинності після схвалення Кнесетом.

«Дані точні і однозначні і не залишають нам вибору. Ми повинні повернутися до обмежень з тим, щоб скоротити темпи поширення інфекції. На початку цього тижня у нас було близько 450 інфікованих за добу, зараз ми близькі до тисячі», - констатував Нетаньяху.

Нагадаємо, через ситуацію з коронавірусом столична влада ухвалила рішення про посилення карантинних заходів у Києві. Зміни торкнуться роботи ресторанів, кінотеатрів і проведення спортивних заходів.

У вихідні стало відомо, що Київська область посилила карантин.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: