У Чернівцях послабили карантин

Читать на русском
У Чернівцях з четверга, 2 липня, карантинні обмеження будуть ослаблені. Тепер скористатися громадським міським транспортом зможуть всі за наявності захисної маски і без ознак ГРВІ.
0372.ua

У Чернівцях з четверга, 2 липня, карантинні обмеження будуть ослаблені. Тепер скористатися громадським міським транспортом зможуть всі за наявності захисної маски і без ознак ГРВІ.

Відповідне рішення ухвалила міська комісія з питань ТЕБ та НС, повідомляється на сайті Чернівецької міськради в середу, 1 липня.

«На період роботи транспорту в режимі спеціальних перевезень при наявності вільних сидячих місць в Чернівцях з 2 липня дозволений з 10:00 годинф до 22:00 години проїзд інших категорій громадян за умови дотримання протиепідемічних заходів при наданні послуг з перевезення пасажирів на період карантину», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що в години пік, до 10-ї ранку, громадський транспорт курсуватиме в режимі спецперевезень.

«У_ салон транспортного засобу громадян пускатимуть тільки при наявності захисної маски і без ознак ГРВІ. Перевезення пасажирів в умовах карантину здійснюється в межах кількості місць для сидіння, передбачених технічною характеристикою транспортного засобу або визначеної в реєстраційних документах на транспортний засіб_», - додали в міськраді.

Пільги на оплату проїзду в режимі спецперевезень не діють. Через відновлення внутрішньообласного сполучення Чернівецька міська рада припинила підвезення медиків за кошти міського бюджету.

Крім того, мер Чернівців звернувся до голови ОДА Сергія Осачука з проханням відновити залізничне сполучення з містом при дотриманні протиепідемічних заходів.

Нагадаємо, з 1 липня в Чернівецькій області послабили карантин - відновили внутрішньообласне автобусне сполучення, відкрили ресторани, спортзали і дитячі майданчики.

Раніше на Шацьких озерах посилили карантин.

Також в Києві посилили карантин.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: