У Житомирі вирішили послабити карантин

Читать на русском
Виконавчий комітет Житомирської міськради у вівторок, 30 червня ухвалив рішення про ослаблення з 1 липня карантинних заходів.
zt-rada.gov.ua

Виконавчий комітет Житомирської міськради у вівторок, 30 червня ухвалив рішення про ослаблення з 1 липня карантинних заходів.

Про це повідомляє пресслужба міськради.

«З 1 липня відновлять роботу поліклініки і амбулаторії (попередній електронний запис до лікарів обов'язковий), а також на період карантину керівникам закладів охорони здоров'я рекомендувати забезпечити обмеження контактів з відвідувачами медичного персоналу у віці 65 років і старше; установи торгово-розважальних центрів (крім дитячих розважальних зон, майданчиків і кімнат і з обмеженням часу роботи до 22 години)», - йдеться в повідомленні.

Крім того, дозволено працювати установам фізкультури і спорту, спортивних залів, фітнес-центрів, установам культури з дотриманням відповідних санітарних і протиепідемічних заходів, а також готелям і хостелам.

Відзначається, що в Житомирській міській ОТГ дозволяють проведення масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів за участю понад однієї людини на 5 кв. метрів площі будівлі або території (якщо захід проводиться на відкритому повітрі). При цьому спортивні заходи будуть проводитися без глядачів.

Раніше в Чернівецькій області послабили карантин.

Нагадаємо, у Львівській області продовжили карантин до 7 червня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: