«Право на владу»: які наслідки матиме відставка голови Нацбанку Смолія для економіки України

Читать на русском
Сьогодні о 21.45 на каналі «1+1» у ток-шоу Право на владу ведуча Наталія Мосейчук разом із гостями студії говоритимуть про наслідки відставки глави Нацбанку Якова Смолія з посади глави Нацбанку.
nabu.ua

Сьогодні, 2 липня, о 21.45 у випуску суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу» обговорюватимуть резонансну тему звільнення голови Національного банку України Якова Смолія.

Вчора Яків Смолій написав та подав президенту України заяву про звільнення, заявивши про політичний тиск з боку влади. Під час прямого ефіру «Право на владу» ведуча ток-шоу Наталія Мосейчук разом з політиками та експертами шукатиме відповіді на питання, якими будуть наслідки відставки голови НБУ, що буде з гривнею, та чи продовжать МВФ, Світовий банк та інші великі кредитори фінансово підтримувати Україну.

У програмі візьмуть участь голова фракції партії «Слуга народу» Давид Арахамія, голова партії та фракції ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко, міністр фінансів України Сергій Марченко, заступник голови фракції партії «Голос» Ярослав Железняк, народний депутат від фракції партії «Слуга народу» Олександр Дубінський, Президент Грузії (2004-2013), голова Виконавчого комітету реформ Міхеіл Саакашвілі, радник президента України з економічних питань Олег Устенко, народний депутат IV-VI скликань, член Ради НБУ (2003-2005, 2007-2014) Василь Горбаль, співзасновник Українського інституту майбутнього Юрій Романенко.

Сьогодні о 21.45 на каналі «1+1».

Традиційно в режимі онлайн «Слово і діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Нагадаємо, «Слово і діло» розбиралося, чи вплине зміна голови Нацбанку на відносини з МВФ.

Також ми писали, що чекатиме на валютний ринок в разі відставки Смолія.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: