Зеленський затвердив схему ротації членів НКРЕКП

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський затвердив схему ротації членів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.
Офіс президента

Президент України Володимир Зеленський затвердив схему ротації членів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Відповідний указ №258/2020 опублікований на сайті Офісу президента.

«На виконання Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення конституційних принципів у сферах енергетики та комунальних послуг», постановляю затвердити... схему ротації членів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, які перебували на посаді станом на день набрання чинності Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення конституційних принципів у сферах енергетики та комунальних послуг», - йдеться у документі.

Згідно зі схемою, постановлено, що ротація застосовується до членів НКРЕКП: до 1 липня 2020 року - до Антонової Олени Олександрівни, до 1 липня 2021 року — до Кривенко Оксани Олександрівни, до 1 липня 2023 року — до Магди Олексія Івановича, до 1 липня 2024 року — до Бабій Ольги Андріївни та Коваленка Дмитра Віталійовича, а до 1 липня 2025 року — до Кайдаша Руслана Юрійовича та Тарасюка Валерія Володимировича.

Нагадаємо, НКРЕКП затвердила новий тариф для обленерго.

В кінці грудня минулого року Зеленський підписав закон про контроль цін на електроенергію.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: