Разумков розповів, чи працюватимуть нардепи в серпні

Читать на русском
У серпні пленарних засідань і роботи в комітетах ВР не буде, проте при необхідності будуть збирати позачергові засідання.

У серпні пленарних засідань Верховної ради не планується, проте при необхідності можуть бути скликані позачергові засідання.

Про це повідомив голова ВР Дмитро Разумков під час брифінгу в парламенті 30 червня.

Декларація Разумкова: елітний автопарк, особняк і квартириГолова Верховної ради Дмитро Разумков за 2019 рік заробив близько 178 тис. гривень, отримав понад 10 тис. гривень матеріальної допомоги і дав у борг близько 1 млн доларів.

За його словами, багато нардепів після завершення третьої сесії ВР продовжать роботу в серпні на своїх округах. Пленарних засідань і роботи в комітетах до початку четвертої сесії у вересні не буде.

«Якщо ми говоримо про роботу ВР, наскільки мені відомо, більшість нардепів продовжуватимуть працювати, хто в себе на округах, хто за місцем проживання і проводити багато інших речей, пов'язаних з роботою нардепа, а це не тільки засідання комітетів або пленарні засідання», - розповів Разумков.

Він зазначив, що через ситуацію з коронавірусом навряд чи хтось буде їхати далеко за кордон. Також за необхідності влітку будуть збирати позачергові засідання.

«Якщо буде потрібно збори ВР, у нас є механізм - позачергова сесія ВРУ. Вона скликається на вимогу 150 нардепів або президента. Якщо ми будемо бачити, що є необхідність скликати - всі готові приїхати і провести таку позачергову сесію», - уточнив спікер Ради.

Нагадаємо, сьогодні на засіданні Рада почала розгляд законопроекту про гральний бізнес.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: