Держпотребслужба посилює перевірки карантину

Читать на русском
Державна служба з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів з 18 червня посилила нагляд за дотриманням карантинних заходів.
consumer.gov.ua

Державна служба з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів з 18 червня посилила нагляд за дотриманням карантинних заходів.

Про це йдеться в повідомленні відомства.

Щодня представники Держпотребслужби перевіряють близько 4 тис. об'єктів. Так 23 червня перевірено 4269 об'єктів, в тому числі 650 закладів громадського харчування.

На кожному четвертому об'єкті виявлено порушення дотримання вимог протиепідемічних заходів.

Інспектори Держпотребслужби за результатами перевірок виписали 896 приписів та 74 штрафу. У 189 випадках за виявленими порушеннями інформувалися органи місцевої влади і в 102 - органи Національної поліції.

Нагадаємо, також МОЗ, Нацполіція і Держспоживслужба посилять контроль за дотриманням карантинних заходів, спрямованих на боротьбу з COVID-19.

Як відомо, з 22 червня в Одесі посилюють карантин. У місті буде заборонена робота закладів оздоровлення та відпочинку дітей, а також проведення масових заходів за участю більш ніж одної людини на 5 метрів квадратних.

Обмежать і кількість людей у громадському транспорті. Водіям буде заборонено брати стоячих пасажирів.

Також у Міністерстві охорони здоров'я розмірковують над посиленням карантинних обмежень у Закарпатській області. Міністр Максим Степанов планує відвідати з перевіркою Закарпатську та Львівську області, які є лідерами за кількістю інфікованих коронавірусом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: