В ОДА назвали умову посилення карантину в Київській області

Читать на русском
У Київській області можуть посилити карантин, якщо протягом трьох днів не буде падіння динаміки захворюваності на коронавірус. Зараз в області показник динаміки становить 23,23 відсотка.
Фото Інтерфакс

У Київській області можуть посилити карантин, якщо протягом трьох днів не буде падіння динаміки захворюваності на коронавірус. Зараз в області показник динаміки становить 23,23%.

Про це на брифінгу повідомив голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін, передає РБК-Україна.

Посилення карантину: чи готове суспільство до продовження дії обмеженьСтавлення до українців до карантину змінилося й суспільство вимагає більше економічних компенсаторів, вважає експерт.

Згідно з даними Міністерства охорони здоров'я станом на 24 червня Київська область не відповідає вимогам для послаблення карантину саме за показником динаміки захворюваності.

«Показник завантаженості лікарняних ліжок - 22,3%, охоплення тестування - 41,98%, відсоток виявлення - 5,88%, динаміка зростання випадків інфікування - 23,23%. Саме цей показник викликає занепокоєння, якщо він не впаде три дні поспіль, будемо змушені схвалювати непопулярне, але відповідальне рішення», - сказав Володін.

Також він зазначив, що всього в області захворіли на коронавірус 2332 особи. При цьому одужали вже 1147 пацієнтів, а 47 осіб померли.

Нагадаємо, до послаблення карантину за новими показниками не готові 14 областей.

Також відзначимо, з'ясувалися умови послаблення карантину в Києві.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: