В Одесі з понеділка посилять карантин

Читать на русском
В Одесі з понеділка, 22 червня, карантинні обмеження будуть значно посилені. Буде заборонена робота закладів оздоровлення та відпочинку дітей.
Укрінформ

В Одесі з понеділка, 22 червня, карантинні обмеження будуть значно посилені.

Відповідне рішення ухвалила Одеська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

З понеділка у місті буде заборонена робота закладів оздоровлення та відпочинку дітей, а також проведення масових заходів за участю більш ніж одної людини на 5 метрів квадратних.

Також в Одесі обмежать дозволену кількість людей у громадському транспорті. Водіям буде заборонено брати стоячих пасажирів.

Крім того, орендарям пляжів рекомендують забезпечити півтораметрову відстань між шезлонгами, а ресторани повинні забезпечити таку ж відстань між столиками та розміщувати за ними знову не більше 4 людей.

З 22 червня в Україні набувають чинності нові правила оцінювання готовності регіону до зняття карантинних обмежень, згідно з якими посилити карантин можуть в окремо взятому населеному пункті.

Нагадаємо, в Україні за минулу добу кількість нових виявлених випадків коронавірусу COVID-19 знову знизилася і склала 735.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: