Вибух будинку в Києві: під завалами можуть перебувати ще двоє осіб

Читать на русском
Рятувальники продовжують пошуки двох осіб, які можуть перебувати під завалами будинку в Києві, де напередодні стався вибух.
ns-plus.com.ua

Рятувальники продовжують пошуки двох осіб, які можуть перебувати під завалами будинку в Києві, де напередодні стався вибух.

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко у Facebook.

«Ймовірно, під завалами можуть знаходитися двоє чоловіків 1967 і 1976 років народження, мешканців цього будинку. Рятувальники продовжують цілодобово, вручну, ризикуючи своїм життям розбирати завали, для того, щоб врятувати життя людей», - написав Геращенко.

За його словами, до вечора планується повністю закінчити ці роботи.

«Секція 10-поверхового будинку, в якому стався вибух, в якій знаходиться 40 квартир - на думку експертів, відновленню не підлягає. Її доведеться акуратно демонтувати без загрози для безпеки сусідніх секцій житлового будинку», - зазначив Геращенко.

Також, за його словами, зараз на засіданні державної комісії з питань надзвичайних ситуацій позитивно вирішується питання про виділення коштів на придбання житла для всіх мешканців, які втратили свої квартири у результаті надзвичайної ситуації. Це 40 квартир із секції, де був вибух.

Нагадаємо, вчора зранку у Києві в одній із приватних квартир пролунав вибух, унаслідок чого стався обвал міжповерхових перекриттів.

За фактом вибуху в київській багатоповерхівці відкрито кримінальне провадження.

Пізніше мер Києва Віталій Кличко розповів, що доля трьох людей, які можуть перебувати під завалами будинку, невідома.

За його словами, 45 людей тимчасово будуть жити в одному із столичних інтернатів. Також «Укрзалізниця» надала номери в готелях для постраждалих.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: