Кличко про вибух будинку в Києві: доля ще трьох людей залишається невідомою

Читать на русском
Доля трьох людей, які можуть знаходитись під завалами будинку, що вибухнув у неділю вранці, 22 червня по вулиці Соломії Крушельницької, 1/5 у Києві, наразі невідома.
Укрінформ

Доля трьох людей, які можуть знаходитись під завалами будинку, що вибухнув у неділю вранці, 21 червня по вулиці Соломії Крушельницької, 1/5 у Києві, наразі невідома.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко.

За його словами, вже розгорнули польове наметове містечко для людей, які мешкають у будинку, де стався вибух. Також міська влада організувала необхідне медичне забезпечення та забезпечення їжею.

«Ми надаємо допомогу всім, хто до нас звернулися. 45 людей тимчасово будуть жити в одному із столичних інтернатів. Також «Укрзалізниця» надала номери в готелях для постраждалих. Частина людей вирішили пожити у родичів та знайомих», — сказав Кличко.

Він підтвердив, що під завалами в будинку рятувальники знайшли тіло ще одного загиблого. На цей час це вже третя жертва вибуху. «Невідомою залишається доля ще трьох людей», — йдеться у повідомленні.

«Рятувальники працюватимуть цілодобово і в них є все необхідне обладнання для роботи в таких умовах. Аби не трапилося повторних обвалів, вже завершили монтаж укріплюючих балок на 1 та 2 поверхах будинку. Також фахівці обстежують сусідні будинки. Нам треба точно знати, в якому вони стані, аби не наражати на небезпеку людей. Щодо будинку, де стався вибух, — фахівці кажуть, що, скоріш за все, його доведеться демонтувати. І головне — нам потрібно встановити причину вибуху», — зазначив мер столиці.

Нагадаємо, 21 червня о 10:00 у місті Києві до поліції надійшла інформація, що у Дарницькому районі столиці по вул. Соломії Крушельницької в одній із приватних квартир пролунав вибух, унаслідок чого стався обвал міжповерхових перекриттів.

У результаті обвалу перекриттів між поверхами дві людини загинуло, трьох осіб деблокували.

За фактом вибуху в київській багатоповерхівці відкрито кримінальне провадження.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: