На Закарпатті через негоду затопило населений пункт

Читать на русском
На Закарпатті у вівторок, 23 червня, через різке погіршення погодних умов підтоплено дворогосподарства в Рахівському районі.
facebook.com/MNSCHE

На Закарпатті у вівторок, 23 червня, через різке погіршення погодних умов підтоплено дворогосподарства в Рахівському районі.

Про це повідомляє пресцентр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

«В результаті інтенсивних опадів та підняття ґрунтових вод сталося підтоплення 10 домогосподарств і 40 підвальних приміщень в смт Ясіня Рахівського району. Крім цього, стався перелив через автодорогу місцевого значення по вулиці Миру. Довжина переливу 70 метрів», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, на місцях працюють фахівці місцевого державного пожежо-рятівного посту. Залучено 2 одиниці техніки та 8 рятувальників, які відкачують воду з підтоплених приміщень.

Нагадаємо, у вівторок, 23 червня, у Карпатах та на Прикарпатті очікують сильні дощі. Рятувальники попереджають про підйоми рівнів води.

Раніше в Івано-Франківській та Чернівецькій областях через зливи річки вийшли з берегів і затопили домогосподарства, селеві потоки знищили десятки доріг і мостів.

Через негоду в Івано-Франківській та Чернівецькій області введені надзвичайні заходи безпеки.

Також стало відомо, що в Карпатах через негоду загинули три людини.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: