Негода в Україні: знеструмлено 112 населених пунктів

Читать на русском
В Україні внаслідок ускладнення погодних умов (дощ, пориви вітру) через спрацювання системи захисту ліній електропередач знеструмлено 112 населених пунктів у 5 областях.
Фото - ДСНС(архів).

Станом на ранок, 22 червня внаслідок ускладнення погодних умов (дощ, пориви вітру) через спрацювання системи захисту ліній електропередач знеструмлено 112 населених пунктів у 5 областях.

Як інформує ДСНС знеструмлення в таких областях: Житомирська – 47, Рівненська – 24, Волинська – 17, Хмельницька – 15 та Кіровоградська – 9. До відновлення електропостачання залучені бригади обленерго.

В Україну насувається негода: очікуються пориви вітру та градСьогодні, 21 червня, в Україні очікується погіршення погодних умов. Негода збережеться і в понеділок, 22 червня.

Також 21 червня на території 3 областей (Івано-Франківська, Кіровоградська та Чернівецька) внаслідок негоди (інтенсивний дощ, пориви вітру) сталося падіння 37 дерев, підтоплення 3 підвальних приміщень, 2 дворогосподарств, пошкоджено дах житлового будинку. Жертв та постраждалих немає.

Підрозділами ДСНС відкачано 60 м3 води. Від ДСНС залучалося 35 осіб та 9 одиниць техніки.

Нагадаємо, раніше синоптики попередили, що в Україні очікується погіршення погодних умов. Негода збережеться і в понеділок, 22 червня.

Раніше негода в Україні знеструмила майже 90 населених пунктів у п'яти областях.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: