Паводок на Буковині: затопило одну з місцевих автодоріг

Читать на русском
Паводок на Буковині - водами річки Прут затоплена частина місцевої автодороги. Закрито рух через тимчасовий технологічний міст між с. Маршинці Новоселицького району та с. Лунка Герцаївського району.
Фото - Нацполіція.

У Чернівецькій області паводковими водами річки Прут затоплена частина місцевої автодороги. Закрито рух через тимчасовий технологічний міст між с. Маршинці Новоселицького району та с. Лунка Герцаївського району.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС України.

«14 червня близько 22 год. внаслідок добігання паводкової хвилі в р. Прут відбувся локальний вихід води на заплаву в низинному місці з переливом на місцевій автодорозі (станом на 07 год. 15 червня підтоплено близько 50 м дороги, глибиною до 20 см) поблизу с. Маршинці Новоселицького району, в зв’язку з чим закрито рух через тимчасовий технологічний міст між с. Маршинці Новоселицького району та с. Лунка Герцаївського району», - йдеться в повідомленні.

Організовано об’їзд затопленої ділянки дороги.

Підтоплень дворогосподарств та сільгоспугідь немає.

Нагадаємо, в Карпатах через негоду застрягли десятки туристів.

Раніше на Прикарпатті оцінили збитки від паводку. Влада Івано-Франківської області просить в уряду більше 160 млн грн з держбюджету на ліквідацію наслідків негоди в травні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: