У Чорнобильській зоні продовжують гасити лісову пожежу

Читать на русском
На місці лісової пожежі, яка сталася 21 червня у зоні відчуження і була локалізована на 3 гектарах, на ранок 23 червня спостерігається тління пеньків і деревини.
Фото - ДСНС.

На місці лісової пожежі, яка сталася 21 червня у зоні відчуження і була локалізована на 3 гектарах, на ранок 23 червня спостерігається тління пеньків і деревини.

«Станом на 7 годину 23 червня спостерігається тління пеньків та деревини. До гасіння залучено 6 осіб та 2 одиниць техніки лісового господарства», - йдеться у повідомленні ДСНС.

Найбільші лісові пожежі в Чорнобилі та у світі за останні 20 роківКількість масштабних лісових пожеж збільшилася через посуху, зміну клімату та банальну людьську недбалість.

Нагадаємо, 21 червня до ДСНС надійшла інформація, що у Зоні відчуження та безумовного (обов’язкового) відселення поблизу села Іллінці на території Луб’янського лісництва у Київській області сталося загорання лісової підстилки.

Увечері 21 червня пожежу локалізовано на площі 3 га.

Нагадаємо, на початку квітня в Чорнобильській зоні спалахнули масштабні лісові пожежі, які остаточно припинилися лише з приходом дощів на початку травня.

Пізніше стало відомо, що Чорнобильську зону відчуження відкриють для відвідування, але будуть діяти певні обмеження, пов’язані із карантином.

«Слово і діло» пропонує подивитись, які найбільші пожежі були в Чорнобильській зоні та у світі за останні 20 років.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: