Вівторок на Донбасі: 2 обстріли, втрат немає

Читать на русском
У вівторок, 23 червня, на Донбасі збройні формування Російської Федерації два рази порушили режим припинення вогню. На ділянках розведення режим тиші дотримувався.
фото Штаб ООС

У вівторок, 23 червня, на Донбасі збройні формування Російської Федерації два рази порушили режим припинення вогню. На ділянках розведення режим тиші дотримувався.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил.

Так, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ бойовики обстріляли українські позиції поблизу Орєхового. Окупанти застосували станкові протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Карта ООС: ситуація на сході України на 23 червняЗагальна обстановка в районі відсічі та стримування збройної агресії РФ на Сході України не зазнає суттєвих змін протягом кількох останніх діб.

Після обіду проросійські бойовики активізувалися в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід, недалеко від Водяного. Під час обстрілу вони використовували автоматичні станкові гранатомети.

«З початку сьогоднішньої доби втрат в лавах Об'єднаних сил внаслідок ворожого обстрілів немає», - йдеться в повідомленні.

Раніше на Донбасі відновили пропуск через КПВВ «Новотроїцьке».

Також відзначимо, МЗС вимагає посилити санкції проти РФ за новий «референдум» на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: