Бойовики на Донбасі з початку року майже 500 разів перешкоджали ОБСЄ

Читать на русском
Проросійські бойовики на Донбасі з початку року понад 485 разів перешкоджали діяльності Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.
facebook.com/oscesmm

Проросійські бойовики на Донбасі з початку року понад 485 разів перешкоджали діяльності Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

Про це повідомили у штабі операції Об'єднаних сил.

Як зазначили в штабі, причиною відмови у пропуску представників ОБСЄ окупанти називають поширення коронавіруса або посилаються на необґрунтовані накази їх командирова.

«До недавнього часу, окупанти ще блокували пропуск представників ОБСЄ. Але протягом місяця їм дозволяють перетинати лінії розмежування, але є певні обмеження. Це 14-денна обсервація, яка буде блокувати роботу моніторингової місії, тому вони (представники ОБСЄ - ред.) не хочуть перетинати лінію розмежування», - повідомили прикордонники ООС.

При цьому наголошується, що українська сторона пропускає представників ОБСЄ та Місії Червоного Хреста безперешкодно і без будь-яких обмежень.

Раніше в ОБСЄ зафіксували збільшення кількості порушень режиму припинення вогню в Донецькій області, а в Луганській - скорочення.

Також повідомлялося, що патруль ОБСЄ потрапив під обстріл на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: