Справу екснардепа Колєснікова передали до антикорупційного суду

Читать на русском
Антикорупційна прокуратура склала й передала до суду обвинувальний акт стосовно чергового колишнього члена парламенту.
Дмитро Колєсніков

Спеціалізована антикорупційна прокуратура передала до Вищого антикорупційного суду справу колишнього народного депутата від фракції «Опозиційного блоку» Дмитра Колєснікова про незаконне одержання компенсації за оренду житла в Києві.

Про це повідомляє пресслужба САП.

«Прокурорами САП за матеріалами досудового розслідування НАБУ скеровано до суду обвинувальний акт про обвинувачення народного депутата України VIII скликання у зловживанні владою – а саме незаконному отриманні з державного бюджету 738,74 тисяч гривень компенсації», – інформують у прокуратурі.

За інформацією «Слово і діло», йдеться про екснардепа від «ОБ» Дмитра Колєснікова.

За даними слідства, з грудня 2014-го до жовтня 2018 року Колєсніков незаконно отримав із державного бюджету компенсацію витрат на винайм номеру в готелі «Київ» у сумі 738,74 тис. грн нібито через те, що не мав власного житла в столиці. Однак, як встановили детективи, насправді власне житло в столиці у народного депутата було і він свідомо приховав цей факт.

Нагадаємо, детективи повідомили про підозру Колєснікову. Пізніше суд обрав йому запобіжний захід у вигляді застави. Також НАБУ повідомило про підозру Руслану Сольвару.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: