«Редколегія» на UMN: чи можливо посадити Порошенка та зачинити Стерненка

Читать на русском
Сьогодні в «Редколегії» на каналі UMN о 19.00 ведучий Роман Скрипін з журналісткою Катериною Супрун обговорюватимуть з гостями студії найважливіші теми цього тижня.

Сьогодні в «Редколегії» на каналі UMN о 19.00 ведучий Роман Скрипін та журналістка Катерина Супрун обговорюватимуть основні теми цього тижня разом із журналистом Павлом Казаріним та Дмитром Крапивенком («Український тиждень»).

У Редколегії говоритмуть про те, що після оголошення підозри Порошенку по кримінальній справі, щодо призначення заступника керівника Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка, Печерський райсуд міста Києва намагався визначитися із запобіжним заходом. Зрештою суд відклав розгляд на початок липня.

Порошенко вийшов до людей, що зібралися під судом і заявив, що він фігурує у кримінальному провадженні щодо «розпалювання міжрелігійної ворожнечі при створенні ПЦУ» через отримання Україною томосу.

РЕДКОЛЕГІЯ: Посадити Порошенка, зачинити Стерненка та інші пригоди українських політиківskrypin.ua

Загалом Порошенко фігурує приблизно у 20 провадженнях.

Ще одна гучна подія, про яку говоритимуть журналісти, стосується акцій протесту в центрі Києва через обрання запобіжного заходу одеському активісту Сергію Стерненку. Після рішення суду активісти влаштували пікет під будинком генпрокурора Ірини Венедіктової.

Раніше «Слово і діло» повдомляло, що Венедіктова повідомила про закриття трьох справ стосовно Порошенка.

Також ми розбиралися, які найбільші хабарі пропонували можновладцям, хто брав, за що давали та чим закінчилися кримінальні справи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: