Стерненко з активістами влаштували акцію під будинком Венедіктової

Читать на русском
Одеський активіст Сергій Стерненко після обрання запобіжного заходу разом з іншими активістами влаштували аікет під будинком генпрокурора Ірини Венедіктової.
Скріншот відео

Одеський активіст Сергій Стерненко після обрання запобіжного заходу разом з іншими активістами влаштували пікет під будинком генпрокурора Ірини Венедіктової.

Про це повідомляє hromadske.

Стерненко стверджує, що відбувати домашній арешт там, де йому призначив суд, він не може, оскільки це військова частина в Одесі і його туди не пропустять. Під будинком генпрокурорки у Києві він збирався запитати її, як виконувати ухвалу суду. Стененко кілька разів спробував зв’язатися з Венедіктовою телефоном, але вона не відповіла.

Після цього кілька сотень активістів вирушили до будівлі Офісу президента.

Сергій Стерненко після обрання йому запобіжного заходу вирішив навідати генерального прокурора Ірину Венедіктову, яку він вважає замовницею його кримінального переслідування.

Нагадаємо, 15 червня Шевченківський районний суд Києва відпустив активіста під домашній арешт на 60 днів. У рішенні суду зазначено, що він має відбути арешт у військовій частині в Одесі.

Як відомо, Сергія Стерненка підозрюють в умисному вбивстві і незаконному носінні холодної зброї під час нападу на нього у 2018 році.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: