ОБСЄ повідомила про відновлення позицій бойовиків біля Петрівського

Читать на русском
Російські окупанти проводять відновлення колишніх позицій на ділянці розведення сил біля Петрівського.

Російські окупанти проводять відновлення колишніх позицій на ділянці розведення сил біля Петрівського. Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала в цьому районі земляні та будівельні роботи.

Про це заявив постійний представник України при міжнародних організаціях у Відні Євген Цимбалюк під час онлайн-засідання Постійної ради ОБСЄ, повідомляє сайт ОБСЄ.

Агресія РФ: чи збереже ЄС санкції проти Росії на тлі COVID-19Санкції ЄС проти Росії завдають збитків і європейським економікам, проте ЄС не буде послаблювати режим санкцій із політичних міркувань, вважає експерт.

За його словами, Росія продовжує підривати узгоджені в Парижі заходи щодо стабілізації ситуації безпеки на Донбасі, а без них неможливо перейти до другого етапу - до заходів щодо реалізації політичних положень мінських домовленостей.

«Забезпечення повного і всеосяжного припинення вогню залишається критичним для виконання узгоджених висновків Паризького саміту в Нормандському форматі, які Росія продовжує не виконувати. Замість створення нових ділянок розведення сил, вона вдається до повернення сил: СММ помітила земляні та будівельні роботи на колишніх позиціях російських збройних формувань на ділянці розведення в Петрівському», - заявив Цимбалюк.

Раніше ОБСЄ зафіксувала розміщення 10 танків поблизу лінії розведення на Донбасі.

Також нагадаємо, ОБСЄ виявила артилерію і танки бойовиків у житлових кварталах.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: