«Право на владу»: продовження карантину та що буде із ЗНО

Читать на русском
Сьогодні о 21.45 на каналі 1 плюс 1 у ток-шоу Право на владу ведуча Наталія Мосейчук разом із гостями студії говоритимуть про карантин, ЗНО та відпустки.
Слово і діло

Темою сьогоднішнього прямого ефіру ток-шоу «Право на владу» о 21.45 на каналі «1+1» буде продовження карантину, чи відбудеться ЗНО в Україні та чи зможемо ми полетіти у відпустки за кордон цього літа.

Уряд продовжив карантин до 31 липня, а кількість хворих на коронавірус в Україні рекордно зростає щодня. Проте чимало людей дедалі більше нехтують безпекою та навіть вірять у те, що епідемії не існує.

Чому українці втратили пильність, чи відображає медична статистика реальність, та хто масово поширює в соцмережах конспірологічні фейки про коронавірус – «Право на владу» традиційно шукатиме відповіді на всі актуальні питання щодо пандемії.

Крім того, під час прямого ефіру ведуча ток-шоу Наталія Мосейчук разом із гостями обговорюватимуть інші резонансні теми останнього тижня: що буде із зовнішнім незалежним оцінюванням в Україні, та чи зможуть українці полетіти у відпустки цього літа.

У програмі візьмуть участь міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко, заступник міністра охорони здоров’я, головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко, народний депутат від фракції партії «Слуга народу», голова Комітету ВР з питань освіти, науки та інновацій Сергій Бабак.

Також до ефіру запрошені народний депутат від фракції партії «Голос», колишній заступник міністра охорони здоров'я Ольга Стефанишина, лікар-епідеміолог, керівник Національної експертної групи з інфекційного контролю Андрій Александрін, експерт із управління репутацією Борис Тізенгаузен, власник мережі магазинів медичного обладнання Олексій Давиденко, міський голова Львова Андрій Садовий, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків та інші.

Сьогодні о 21.45 на каналі «1+1».

Традиційно в режимі онлайн «Слово і діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Нагадаємо, «Слово і діло» писало, що Верховна рада проголосувала, щоб через карантин унаслідок пандемії коронавірусу скасувати обов’язкове проведення ДПА у формі ЗНО для здобувачів повної загальної середньої освіти.

Також ми розбиралися з експертами, чому цього сезону відпусток не варто чекати гарячих турів за кордон та які ціни на відпочинок біля моря в курортних містах України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: