Єгипет планує приймати туристів з 1 липня

Читать на русском
Єгипет підтвердив плани відкрити аеропорти для регулярних міжнародних пасажирських рейсів з 1 липня. Для початку відкривати будуть три курортні зони біля моря.
Фото - tpg.ua.

Єгипет підтвердив плани відкрити аеропорти для регулярних міжнародних пасажирських рейсів з 1 липня. Для початку відкривати будуть три курортні зони біля моря.

Про це пише Reuters.

Відпустка в умовах COVID-19: чого чекати туристам і які напрямки будуть популярні для українцівІз бронюванням літньої відпустки слід поки почекати. Таку пораду дає Урсула фон дер Ляйєн – голова Єврокомісії.

Як повідомив міністр цивільної авіації Мохамед Манар Анба, уряд Єгипту розробив заходи, які будуть застосовувати у літаках, в аеропортах і готелях, щоб потурбуватися про здоров'я та безпеку іноземних туристів.

Нагадаємо, у Єгипті з населенням близько 100 мільйонів людей зареєстровано 44 598 випадків коронавірусу і 1575 випадків смерті. Це число нижче, ніж у багатьох європейських країнах, але кількість випадків захворювання зросла за останні три тижні.

Як відомо, з 15 червня в Україні відновиться міжнародне авіасполучення після обмежень через пандемію коронавірусу.

Кабмін ухвалив рішення про відновлення роботи пункти пропуску в усіх аеропортах. Також в Україну дозволять в’їжджати без обсервації іноземцям, які є громадянами країн, де статистика поширення COVID-19 не значна, і які не перебували на території таких держав протягом останніх 14 днів.

Раніше ми писали, чого чекати туристам і які напрямки будуть популярні для українців.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: