Засідання Верховної ради: онлайн-трансляція

Читать на русском
ВР планує розглянути низку питань, зокрема законопроєкт щодо соціального захисту населення у період карантину, пов’язаного з запобіганням поширенню коронавірусної хвороби.
Фото - «Слово і діло».

У середу, 17 червня, Верховна рада на засіданні планує розглянути низку питань, зокрема законопроєкт щодо соціального захисту населення у період карантину, пов’язаного з запобіганням поширенню коронавірусної хвороби.

Трансляцію засідання веде «Слово і діло».

Парламентська середа /17.06.2020/RadaTVchannel

Депутати планують розглянути законопроєкт №2386 про заходи, спрямовані на погашення заборгованості, що утворилася на оптовому ринку електричної енергії, а також законопроект №3486 та альтернативний №3486-1 про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо соціального захисту населення у період карантину, пов’язаного з запобіганням виникнення і поширення коронавірусної хвороби. Окрім того, планують розглянути альтернативні законопроєкти №2831-1 та №2831-2 про перелік об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації.

Також у порядку денному проекти постанов, щодо звітів ТСК ВР щодо розслідування нападів на Катерину Гандзюк, розслідування можливих фактів порушення законодавства президентом Української асоціації футболу, головою комітету ВР з питань бюджету Андрієм Павелком та розслідування відомостей щодо дотримання вимог законодавства під час зміни власників інформканалів і протидії інформаційного впливу Росії.

Окрім того, планується до розгляду законопроєкт про зміни до регламенту ВР щодо графіку проведень пленарних засідань та законопроект про внесення змін до законодавства щодо підстав відсутності народних депутатів України на пленарних засіданнях ВРУ та засіданнях комітетів ВРУ.

Нагадаємо, комітет з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів рекомендує Верховній раді прийняти за основу законопроєкт № 3486 про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо соціального захисту населення в період карантину, пов’язаного з запобіганням виникнення і поширення коронавірусної хвороби.

Раніше «Слово і діло» розібралося, що фракції та групи обговорили на Погоджувальній раді, і за що вони готові голосувати.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: