Конфлікт під судом у справі Стерненка: затримали п'ятьох осіб

Читать на русском
Під будівлею Шевченківського суду Києва сталася бійка між учасниками акції протесту і правоохоронцями. В результаті сутички поліція затримала п'ятьох осіб.
Фото Нацполіції

Під будівлею Шевченківського суду Києва сталася бійка між учасниками акції протесту і правоохоронцями. В результаті сутички поліція затримала п'ятьох осіб.

Затриманих доставили до відділку, повідомили в пресслужбі поліції Києва.

Відзначається, що сутички і затримання відбулися в результаті конфлікту з журналістами.

«Інцидент стався під час акції біля будівлі Шевченківського районного суду міста Києва. Один із учасників влаштував конфлікт фз журналістами. Коли поліцейські намагалися затримати правопорушника, виникла бійка. Найактивніших учасників затримали, їх доставляють до управління поліції для встановлення особистих даних і надання пояснень. Після першочергової перевірки буде дана правова кваліфікація їхніх дій», - повідомили в поліції.

Нагадаємо, в травні 2018 року на Стерненка напали двоє чоловіків. Захищаючись, активіст вдарив одного з них ножем в груди, чоловік помер через кілька хвилин. 11 червня 2020 року Стерненку повідомили про підозру в умисному вбивстві та незаконному носінні холодної зброї.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: