Пункти пропуску з окупованим Кримом повністю відновили роботу

Читать на русском
Всі КПВВ на адміністративних кордонах з тимчасово окупованим Росією Кримом станом на понеділок, 15 червня, відновили свою роботу в повному обсязі.
Держприкордонслужба

Всі КПВВ на адміністративних кордонах з тимчасово окупованим Росією Кримом станом на понеділок, 15 червня, відновили свою роботу в повному обсязі.

Про це повідомляє пресслужба Державної прикордонної служби.

В Україні з'явилася карта роботи пунктів пропуску на час карантинуВ Україні запустили інтерактивну карту роботи пунктів пропуску на час карантину. Інформація буде регулярно оновлюватися.

«З 14 червня на виконання вимог постанови Кабінету міністрів... повністю відновлено пропуск у всіх контрольних пунктах в’їзду/виїзду на межі з ТОТУ АР Крим. Протягом 14 червня жодних черг чи затримок не виникало», - поінформували прикордонники.

У перший день відновлення роботи пунктів пропуску в анексований Крим пропустили 54 людини. При цьому 12 особам окупанти відмовили в пропуску, мотивуючи відсутністю достатніх підстав.

«З окупованого Криму пропущено 108 осіб. Усі вони будуть проходити самоізоляцію... під час карантину прикордонники відмовляють у виїзді з тимчасово окупованої території України особам, які не надали згоду на самоізоляцію з використанням електронного сервісу «Дій вдома», - додали у Держприкордонслужбі.

Раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів ухвалив рішення щодо відновлення роботи пунктів пропуску на адміністративному кордоні з Кримом.

Нагадаємо, Україна з 15 червня відкрила пункти пропуску в аеропортах.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: