Послаблення карантину: відкривають бази відпочинку та пункти пропуску на Донбасі

Читать на русском
Карантин в Україні – почав діяти черговий проміжний етап послаблення. Відкривають бази відпочинку та пункти пропуску на Донбасі.

У середу, 10 червня в Україні почав діяти черговий проміжний етап послаблення карантину.

Ідеться про те, що в зоні проведення Операції об'єднаних сил частково запрацюють контрольні пункти в'їзду-виїзду через лінію розмежування. КПВВ працюватимуть з 11:00 до 14:00 щодня.

Карантин в Україні: кількість накладених судами штрафів за порушення по областяхНайбільше судових рішень про накладання штрафу в Дніпропетровській та Донецькій областях, а найменше – у Луганській області.

Також відсьогодні можуть розпочати роботу бази відпочинку, але лише в тих регіонах, де дотримано всіх трьох критеріїв для чергового етапу пом’якшення карантину.

Дитячі табори поки не відкривають — рішення про це буде ухвалюватися окремо, оскільки в таких закладах у літній період є ризик спалаху кишкових інфекцій.

Раніше в МОЗ оприлюднили правила проведення концертів та вистав.

Також у відомстві назвали причини збільшення випадків COVID-19 в Україні.

Нагадаємо, в Україні станом на ранок 10 червня захворіла на коронавірус 28  381 особа, з них 12 769 одужали, летальних випадків — 833.

У світі 7 млн 237 тис. 093 осіб інфіковано COVID-19. Загальна кількість померлих від інфекції – 411 144 особи. Одужали 3,3 млн людей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: