Бойовики пропустили кілька осіб через КПВВ на Донбасі

Читать на русском
Бойовики на Донбасі не  пропускають людей через контрольні пункти в'їзду-виїзду, КПВВ.  Учора, 10 червня, вони пропустили лише  4 жінок.

Бойовики на Донбасі 10 червня пропустили кілька осіб через контрольні пункти в'їзду-виїзду.

Як повідомляє Державна прикордонна служба, пропустили 4 жінок, а ще 6 осіб не пропустили.

Відкриття КПВВ на Донбасі: біля «Мар'їнки» і «Станиці Луганської» утворилися чергиБіля КПВВ Мар’їнка та Станиця Луганська наразі очікують на перетин лінії розмежування близько 135 осіб і 55 транспортних засобів.

«За вчорашній день бойовики не пропустили 6 осіб, які перетнули КПВВ «Станиця Луганська», і одного, який їхав через «Мар'їнку». Однак чотирьох жінок все-таки пропустили до окупованого Донецьк після того, як вони кілька годин провели перед блокпостом терористів. Цим жінкам через проблеми соціально-гуманітарного характеру було вкрай важливо потрапити на тимчасово окуповану територію. Вони були налаштовані рішуче і навіть готові були ночувати перед позиціями окупантів, лише б потрапити на тимчасово окуповану територію», - йдеться в повідомленні.

Держприкордонслужба також повідомила, що окупаційна «влада» не має наміру відновлювати роботу КПВВ.

Станом на ранок 11 червня біля КПВВ «Станиця Луганська» перебувають 10 осіб, а біля КПВВ «Маріїнка» - 6 автомобілів і 10 осіб, які намагаються пішки потрапити на окуповану територію. Пункти пропуску працюють щодня з 11:00 до 14:00.

Нагадаємо, з 10 червня українська сторона відновила пропуск через КПВВ в обмеженому режимі, вчора на пунктах пропуску зібралися великі черги.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: