Синоптики прогнозують спеку в Україні

Читать на русском
Погода в Україні 9 червня. Синоптики прогнозую до +33 тепла в центрі і на південному сході країни. Лише в західних областях дощі з грозами.

Погода в Україні у вівторок, 9 червня, буде сонячною, за винятком західних областей. Синоптики прогнозую до +33 тепла в центрі і на південному сході країни.

Про це свідчать дані Українського гідрометцентру.

Ляшко розповів, чи доведеться носити маски все літоУкраїнці будуть змушені носити захисні маски до кінця карантину. Терміни його завершення залежить від ситуації із захворюваністю на коронавірус.

У більшості регіонів країни буде сонячна погода. Лише у західних областях очікуються дощі з грозами. Вітер по всій Україні буде від 5 до 10 метрів за секунду.

У південно-східних областях буде найбільша спека - вдень стовпчики термометрів покажуть від +26 до +33 тепла, а вночі будуть в межах +14 +18 градусів.

У центральних і північних областях також буде спекотно - очікується від +29 до +32 тепла, вночі буде від +15 до +18 градусів.

На заході вдень буде від +23 до +27 тепла, а вночі стовпчики термометрів покажуть від +12 до +16 градусів. У всіх областях західної України пройдуть дощі з грозами.

У Києві та області сьогодні прогнозують сонячну погоду. Вдень температура покаже від +29 до +32 тепла, а вночі очікується від +15 до +18 градусів.

Метеорологічне літо в Києві почалося 5 червня, а це на три тижні пізніше кліматичного терміну.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: