В Україні знову почали курсувати потяги: куди можна купити квиток

Читать на русском

Українці можуть купити квиток на поїзд. Укрзалізниця сьогодні запускає 26 пасажирських потягів. Поки можна поїхати на північ, південь, схід і в центр країни.

З понеділка, 1 червня, «Укрзалізниця» запускає 26 пасажирських поїздів. Через 75 днів карантину українці зможуть поїхати на північ, південь, схід і в центр України.

Як розповів раніше міністр інфраструктури Владислав Криклій, є рішення обласних комісій по відновленню сполучення у Харківській, Донецькій, Луганській, Одеській, Полтавській і Черкаській областях.

Пізніше міністр уточнив, що в Україні з 1 червня технічно готові почати пасажирське сполучення 42 поїзди.

Першим запустили «Інтерсіті+» за маршрутом «Київ-Костянтинівка». Він відправився з вокзалу «Київ-Пасажирський» сьогодні вранці.

Тоді як у західні області запустять поїзди лише з 4 червня.

Нагадаємо, пасажирам, щоб потрапити у вагон, необхідно буде пройти перевірку температури і мати захисну маску.

Пасажирам рекомендують по можливості не пересуватися всередині поїзда, каву та чай у вагонах тимчасово не продаватимуть.

У кожному вагоні пообіцяли встановити санітайзер, а провідники щогодини повинні робити прибирання. Сам рухомий склад перед відправленням буде проходити посилену дезінфекцію, а постільна білизна - додаткову обробку.

Як відомо, з 18 березня «Укрзалізниця» обслуговувала лише вантажні поїзди, а одиничними спецрейсами скористалися українці, які поверталися в Україну через COVID-19.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: