«Укрзалізниця» запускає поїзди західного напрямку

Читать на русском
Укразалізниця відкрила продаж квитків на шість поїздів далекого прямування в західному напрямку в рамках пом'якшення карантину.

«Укрзалізниця» відкрила продаж квитків на шість поїздів далекого прямування в західному напрямку в рамках пом'якшення карантину.

Про це в суботу, 30 червня, повідомили в компанії.

Зазначається, що з 4 червня починають курсувати поїзди №1/2 Івано-Франківськ - Костянтинівка. Вони будуть ходити з Івано-Франківська по парних числах, з Костянтинівки по непарних.

Щодня ходитимуть потяги №7/8 Київ - Івано-Франківськ і №749/750 Київ - Івано-Франківськ, №29/30 Київ - Ужгород, №772/771 Хмельницький - Київ.

Поїзд №98/97 Ковель - Київ відновлює рух з Ковеля з 3 червня по непарних днях, з Києва - з 4 червня по парних.

З урахуванням зазначених поїздів вже відкрито продаж квитків на 35 поїздів далекого прямування, зазначають в УЗ. При цьому відповідно до постанови Кабінету міністрів продаж квитків відкрито на 50% місць в поїздах.

Раніше міністр інфраструктури Владислав Криклій повідомив, що в Україні з 1 червня технічно готові почати пасажирське сполучення 42 поїзди.

Також повідомлялося, що «Укрзалізниця» відновить продаж квитків на поїзди після того, як регіональні комісії повідомлять про сприятливу епідситуацію в областях.

В «Укрзалізниці» заявили, що готові відновити пасажирські перевезення з 1 червня.

Нагадаємо, Кабмін запровадив із 22 травня адаптивний карантин терміном на один місяць - до 22 червня. Відзавтра вже очікується відновлення роботи громадського транспорту, а з 25 травня – відкриється метро.

Мінінфраструктури опублікувало план запуску пасажирських перевезень, який складається з чотирьох етапів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: