Звільнений голова поліції Вінницької області отримав нову посаду

Читать на русском
Звільнений начальник Головного управління Нацполіціі у Вінницькій області Юрій Педос призначений радником голови Нацполіціі.

Звільнений начальник Головного управління Нацполіціі у Вінницькій області Юрій Педос призначений радником голови Нацполіціі.

Про це в понеділок, 1 червня, у Вінниці сказав глава Нацполіції Ігор Клименко.

«Генерал Педос призначений радником голови Національної поліції і буде відповідати за ведення інституту дізнання на території Західно-центрального округу», – сказав Клименко.

За його словами, щодо інших працівників апарату ГУ НП у Вінницькій області, які в п'ятницю, 29 травня, були усунені та звільнені після подій у Броварах, «службове розслідування триває, роль кожного буде оцінена, і ми цю інформацію теж доведемо».

Також повідомляється, що новим главою управління Нацполіції у Вінницькій області призначено Івана Іщенка. Це офіцер із 18-річним стажем роботи в правоохоронних органах.

Як відомо, начальника поліції Вінницькій області Юрія Педоса, а також його заступника МВС відсторонило від обійманих посад через грубі недоліки і прорахунки в роботі підрозділів.

Нагадаємо, у стрілянині, що сталася минулого тижня в Броварах, брали участь представники охоронної фірми з Вінницької області. У МВС звинуватили поліцію Вінниці в тому, що вона допустила виїзд озброєних людей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: