Начальника поліції Вінницької області відсторонили від посади

Читать на русском
Начальника поліції Вінницької області Юрія Педоса, а також його заступника МВС відсторонило від займаних посад.

Главу поліції Вінницької області Юрія Педоса відсторонили від виконання обов'язків. Рішення прийняло МВС сьогодні, 29 травня.

Про це повідомили в прес-службі Міністерства внутрішніх справ.

Як повідомляється, причиною відсторонення від посади Педоса стали грубі недоліки і прорахунки в роботі підрозділів.

Крім того, уточнили в МВС, від займаних посад також були відсторонені заступник голови обласної поліції і керівник оперативної служби.

Які найгучніші правопорушення скоїли поліцейські за останні три рокиПобиття та катування затриманих у відділку, пограбування на вокзалах та зґвалтування і залякування, фабрикування кримінальних проваджень. У яких злочинах підозрюють правоохоронців?

«Сьогодні, 29 травня, керівництво Нацполіції прийняло рішення про відсторонення від виконання обов'язків начальника ГУ Національної поліції у Вінницькій області Юрія Педоса. Його заступника - начальника кримінальної поліції і керівника оперативної служби - також відсторонено від займаних посад. Причиною таких управлінських рішень стали грубі недоліки і прорахунки, допущені в службовій діяльності та в організації роботи оперативних підрозділів», - заявили в МВС.

Нагадаємо, у стрілянині, що сталася сьогодні вранці у Броварах, брали участь представники охоронної фірми з Вінницької області. У МВС звинуватили поліцію Вінниці в тому, що вона допустила виїзд озброєних людей.

Нагадаємо, в червні 2019 року поліція в Вінницькій області потрапила до скандалу через загибель активіста Олександра Комарницького.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: