У Броварах сталася масштабна стрілянина: з'ясувалися причини – фото

Читать на русском

У Броварах під Києвом вранці в п'ятницю, 29 травня, відбулися сутички та стрілянина, поліція провела масові затримання.

У Броварах під Києвом вранці в п'ятницю, 29 травня, відбулися сутички та стрілянина, поліція провела масові затримання.

Про це повідомив директор департаменту комунікації МВС Артем Шевченко в Twitter.

«Масові затримання поліцією Київської області зловмисників і вилучення зброї в Броварах після ранкових сутичок і стрілянини», – повідомив Шевченко, оприлюднивши фотографії з місця події.

Очевидці оприлюднили відео стрілянини. На кадрах зняті кілька десятків молодих людей, деякі з яких озброєні та стріляють у невідомому напрямку.

Пізніше в Нацполіції відзначили, що ранкова перестрілка в Броварах, за попередніми даними, була викликана конфліктом між підприємцями, які займаються пасажирськими перевезеннями, і нелегальними перевізниками.

«Повідомлення про стрілянину на одній з вулиць міста Бровари по спецлінії 102 надійшло сьогодні, 29 травня, о 7.15 ранку. Працівники місцевої поліції оперативно відреагували і вже через одну хвилину прибули на місце події, де затримали 10 осіб зі зброєю. Їх доставили до Броварського відділку поліції», - йдеться в повідомленні пресслужби.

Відзначається, що затриманими виявилися особи, які прибули з інших регіонів України.

«Проводиться огляд місця події, встановлюються інші учасники, обставини та причини інциденту. На місці інциденту правоохоронці вилучили зброю, зараз встановлюють її приналежність», – повідомили в поліції.

Хто з українських політиків загинув від вогнепальної зброїНайгучніші вбивства або самогубства відомих політиків незалежної України, які загинули від вогнепальних поранень.

Інформація про постраждалих наразі з'ясовується. Також правоохоронці відзначили, що за даним фактом відкрили кримінальне провадження, проводяться оперативно-розшукові заходи щодо встановлення інших учасників. Деталі в поліції обіцяли повідомити пізніше.

Раніше в Києві на Печерську сталася стрілянина, є поранений.

Також нагадаємо, в центрі Миколаєва сталася стрілянина, був поранений бізнесмен.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: