В ОПУ хочуть створити пул журналістів для президента

Читать на русском
В Офісі президента розглядають варіант створити певний штаб із 20-25 журналістів, які будуть спілкуватися з Володимиром Зеленським.

В Офісі президента розглядають варіант створення певного штабу із 20-25 журналістів, які б висвітлювали діяльність Володимира Зеленського на посаді президента.

Про це повідомив заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко в інтерв'ю виданню «Вісті», опублікованому в понеділок, 1 червня.

Пресконференція Зеленського: які обіцянки дав президентПрезидент Володимир Зеленський під час пресконференції, за підрахунками Слово і діло, дав близько 30 обіцянок.

«Думаю, нам необхідний пул журналістів, які ходять на пресконференції або брифінги. У ньому має бути 20-25 представників ЗМІ, не більше. Так робиться в різних країнах Європи, у США», - зазначив Тимошенко.

За його словами, за таких умов розмова виходить «предметною і продуктивною». При цьому Тимошенко уточнив, що «закриватися» від інших ЗМІ ніхто не збирається. ОПУ відповідатиме на їхні запити і буде відряджати до них керівника Офісу президента або його заступників.

«Це найбільш продуктивна й робоча схема. Щоб прийшли 25 акредитованих журналістів отримали 25 відповідей. Інакше це перетворюється в процес обміну думками з президентом, самоствердження, світські бесіди», – сказав Тимошенко.

Нагадаємо, 20 травня президент Володимир Зеленський провів велику пресконференцію в Києві, яка тривала кілька годин.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: