«Редколегія» на UMN: катування в Кагарлицькому відділі поліції та «штурм» музею Гончара працівниками ДБР

Читать на русском
Сьогодні в Редколегії на каналі UMN о 19.00 ведучий Роман Скрипін буде обговорювати з гостями студії найважливіші теми цього тижня.

Сьогодні в «Редколегії» на каналі UMN о 19.00 ведучий Роман Скрипін буде обговорювати основні теми цього тижня разом із Сергієм Щербиною («РБК-Україна») й Тетяною Микитенко («Ragu.li»).

Під арешт на два місяці взяли обох оперуповноважених Кагарлицького відділу поліції (Київська область), яких підозрюють у катуванні та зґвалтуванні 26-річної дівчини, а також катуванні чоловіка. Комітет парламенту з питань правоохоронної діяльності в понеділок, 1 червня, проведе екстрене засідання через дії правоохоронців у відділі поліції в Кагарлику, який, до речі, повністю розформували, а керівництво відсторонили від роботи.

Чому силовики систематично потрапляють у гучні скандали через зловживання службовим становищем, говоритимуть на «Редколегії».

РЕДКОЛЕГІЯ: Мусорський прєдєл і культурний бєспрєдєлUMN

Так співпало цього тижня, що правоохоронці з ДБР вломилися до музею Івана Гончара в Києві, де п’ятий президент Петро Порошенко відкривав виставку картин, через які мав би бути на допиті в Бюро розслідувань. Наскільки ввічливо поводилися правоохоронці в музеї та що з цього вийшло, також обговорюватимуть на «Редколегії».

Раніше «Слово і діло» подивилось, які найгучніші правопорушення скоїли поліцейські за останні три роки.

Хто виграє від дій ДБР, яке «штурмувало» виставку Порошенка, «Слово і діло» спитало в політолога Володимира Фесенка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: