У МЗС з'явився представник з питань санкційної політики

Читать на русском
Глава МЗС Дмитро Кулеба призначив спецпредставника з питань санкцій політики. Ним став Олексій Макєєв.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба призначив спецпредставника з питань санкційної політики. Ним став посол з особливих доручень Олексій Макєєв.

Про це повідомляє пресслужба МЗС у четвер, 28 травня.

Забути все: як Росія намагається позбутися санкцій завдяки коронавірусуРосія намагається позбутися санкцій за агресію проти України. Цього разу нібито заради боротьби з коронавірусом.

Як повідомляється, на даній посаді Олексій Макєєв буде займатися координацією діяльності міністерства, а також взаємодією з ключовими міжнародними партнерами України в сфері санкцій політики.

«Міжнародні санкції є важливим зовнішньополітичним інструментом впливу на ті держави, фізичні та юридичні особи, які є системними порушниками міжнародного права і прав людини», - відзначили в МЗС.

Зазначимо, Макєєв народився в 1975 році в Києві. Закінчив інститут міжнародних відносин в КНУ. Раніше працював в посольствах України в Швейцарській Конфедерації та Федеративній Республіці Німеччина. Сьогодні обіймає посаду директора Департаменту політики та комунікацій МЗС.

Нагадаємо, раніше в МЗС відреагували на рішення США вийти з Договору щодо відкритого неба.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: